Organisatie

 
De R&D-specialisten van LEO Pharma zijn overal ter wereld gestationeerd.
 
Onze interne organisatie voor onderzoek bevindt zich in Ballerup, Denemarken, op de hoofdvestiging van LEO Pharma, en wordt ondersteund door een externe ontdekkingsfunctie die geïntegreerde projecten voor het onderzoek van geneesmiddelen met partners over de hele wereld uitvoert. Onze afdeling voor farmaceutische formulering, New Products, bevindt zich ook in Ballerup, Denemarken.   
 
De hoofdvestiging voor ontwikkeling bevindt zich in Ballerup, Denemarken, en ons personeel voor klinisch onderzoek en registratie is verspreid over de hele wereld. Wereldwijd werken we samen met externe partners aan bepaalde ontwikkelingsprojecten. 
 
Onze projecten voor onderzoek en ontwikkeling komen in toenemende mate voort uit de inspanningen van multidisciplinaire projectteams die geavanceerde kennis met betrekking tot R&D-disciplines combineren met expertise op het gebied van klinische praktijken en therapeutische behoeften.  
 
Samenwerking met partners
 
Verder worden we versterkt door uitgebreide samenwerking met meer dan 400 academische en institutionele onderzoekscentra en industriepartners over de hele wereld. De ideale partner deelt onze waarden en wordt onze 'collega van buiten'.