Waar we voor staan

LEO-missie

We helpen mensen een gezonde huid te krijgen.

LEO-visie

LEO Pharma is binnen de dermatologie de partner van voorkeur ten aanzien van het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen over de hele wereld. 

LEO-waarden

LEO Pharma wordt gekenmerkt door haar:

Klantgerichtheid - We verbeteren de kwaliteit van leven van mensen door concurrerende producten en diensten aan te bieden. We streven ernaar partner te zijn en houden de dialoog gaande.

Integriteit - We zijn een bedrijf met verantwoordelijkheid en houden ons aan onze beloften. We communiceren en handelen op een open, oprechte en betrouwbare manier.

Innovatie - We nemen de verantwoordelijkheid om te innoveren en de status quo uit te dagen. We delen en implementeren onze ideeën en leren van elkaars fouten.

Aanpassingsvermogen - LEO Pharma blijft alert in een dynamische wereld door te zoeken naar oplossingen die flexibel, schaalbaar en kosteneffectief zijn. We benutten nieuwe mogelijkheden/kansen wanneer deze zich voordoen.

Passie - We willen de beste zijn. LEO Pharma bekommert zich om mensen en wij zijn trots op wat we doen. We ondersteunen en inspireren elkaar en anderen in ons streven het verschil te maken.