Organisatie

LEO Pharma werd meer dan 100 jaar geleden opgericht. Het is een onafhankelijk, op onderzoek gebaseerd en gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat zich inzet om voor patiënten baanbrekende geneesmiddelen te ontdekken, te ontwikkelen en te produceren op het gebied van dermatologie en trombose.

LEO Pharma is volledig in handen van de LEO Stichting. Het hoofdkantoor bevindt zich in Ballerup (iets buiten Kopenhagen), Denemarken, en wereldwijd is het bedrijf vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.

Over de hele wereld werken meer dan 4.800 gespecialiseerde medewerkers eraan mee om onze geneesmiddelen te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen.

De organisatie is flexibel, waardoor er ruime mogelijkheden zijn voor multicrossdisciplinaire samenwerking door het gehele bedrijf. We maken gebruik van elkaars kennis, ideeën en vaardigheden waardoor we innovatieve methodes kunnen ontwikkelen, nieuwe technologieën kunnen toepassen en ons snel aan nieuwe omstandigheden kunnen aanpassen.

Door middel van internationale wetenschappelijke netwerken tussen de vestigingen van LEO Pharma onderling wordt continu gewerkt aan het optimaliseren van de synergie binnen ons wereldwijd opererende bedrijf.