Vanaf 2009 en verder

LEO Pharma onafhankelijk, concurrerend en groeiend

In 2009 lanceert LEO Pharma de nieuwe wereldwijde strategie 'Going for Gold - step by step', waarbij de ambitie wordt geuit om het bedrijf te laten groeien. De succescriteria zijn het handhaven van de onafhankelijkheid van LEO Pharma, het waarborgen van de competitiviteit bij alles wat we doen en het ontwikkelen van de organisatie.

Hoewel 2008 een recordjaar was, is LEO Pharma niet op zijn lauweren gaan rusten. Gezien de uitdagingen waarmee de gezondheidszorgsector tegenwoordig wordt geconfronteerd, zal LEO Pharma zich blijven inspannen om toonaangevend te zijn. Dit vraagt om voortdurende financiële onafhankelijkheid, concurrerende en innovatieve geneesmiddelen, en een goedgevulde pipeline. Daarnaast vereist het een toenemende wereldwijde aanwezigheid en de juiste mensen die dezelfde visie, missie en waarden hebben.

Historisch gezien dankt LEO Pharma haar succes de afgelopen 100 jaar aan LEO-medewerkers met een sterke passie voor innovatie, competitiviteit, integriteit en aanpassingsvermogen; LEO-medewerkers die de wil hebben om te groeien en het vermogen om te consolideren. Met de strategie 'Going for Gold - step by step' heeft LEO Pharma een duidelijke koers uitgezet.